Bart De neef

Onze Diensten

Onze diensten zijn ontworpen om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.

Wij bieden een breed scala aan diensten, van centrale verwarming tot vrachtwagen transport, en alles daartussenin.

Ons team van deskundigen heeft uitgebreide ervaring en expertise op verschillende gebieden en biedt professionele oplossingen om aan jouw behoeften te voldoen.

Daarom kiezen mensen voor Bart De Neef.

  • Snelle en correcte uitvoering van je werken.

  • Erkende installateur van Centrale verwarming.

  • Snelle en duidelijke offerte op maat.

85%

Product Quality Index

92%

Energy Generation

Vraag Uw Vrijblijvende Offerte Aan!

Soort Werk? *
Duid zo goed mogelijk aan waarvoor je offerte vraagt
Van waar ken je ons?
Graag horen wij hoe je bij ons terecht bent gekomen.

Wat hebben klanten over ons te zeggen?

“Kwaliteit”

We zijn op tijd bediend, ze zijn begonnen volgens gemaakte afspraken en ze waren zelfs vroeger klaar dan afgesproken. Op het einde van de dag werd steeds keurig opgeruimd. Als ze iets niet wisten (misverstand kleur) kwamen ze ook met ons overleggen. We zijn zeer tevreden met het eindresultaat. En ook met de aanbeveling van de mensen van Bart om bijvoorbeeld niet puur wit te nemen. Alles samen zijn we tot een goed resultaat gekomen.

Marcel Tujinder

“Proffessionaliteit”

Ik ben zeer tevreden van de totaal service die Bart aan de dag legt. De communicatie, de termijn en het resultaat waren allemaal volgens afspraak. Ook de hulp bij het indienen van de subsidies zijn een groot pluspunt. Topservice een dikke aanrader.

Chris De Wit

“Stiptheid”

We hadden verschillende offertes opgevraagd en qua professionaliteit stak Bart er bovenuit. We hebben een zeer uitgebreide offerte ontvangen met een duidelijk plan van uitvoering en betalingsmomenten. Van de werken zelf zijn we ook zeer tevreden. Ook een groot pluspunt is het in orde maken van de premie nadien. De firma was steeds goed bereikbaar bij eventuele vragen. Afspraken werden perfect nageleefd, zeker een aanrader.

Jan Verbrugge